Al sinds dat wij een eigen woning hebben, houd ik mij bezig met de tuin en tuinieren.
Mijn belangstelling voor tuinen is altijd aanwezig. Na het behalen van mijn diploma in 2013 van een vakopleiding Tuinarchitectuur, heb ik mij grotendeels bezig gehouden met het maken van diverse tuinontwerpen en beplantingsplannen voor familie en vrienden. Ik zag het als een mogelijkheid om ervaring op te doen in het ontwerpen van tuinen voor anderen. Met zelfstudie vergrootte ik ondertussen mijn kennis in het maken van beplantingsplannen.
Onlangs heb ik besloten een gooi naar het ondernemerschap te doen. Ik ben gestart met mijn eigen tuinontwerpburo ‘Jenny Schade Tuinontwerp’.

Ik hoop tuinbezitters te kunnen helpen een gezellige buitenruimte te creëren, met duurzame materialen en veel groen. De groene ruimte is een belangrijke leefruimte die niet onderschat moet worden. Een tuin met alleen bestrating en andere ‘hardware’ nodigt niet uit om er te verblijven. Door die ruimte gezellig te maken door beplanting toe te voegen, zul je al snel merken dat ook vogels, vlinders en bijen de weg naar jouw tuin zullen vinden.

Wat kan ik voor u betekenen ….

Ik adviseer u graag met een tuinontwerp en een bijbehorend beplantingsplan. En misschien heeft u geen (volledig) nieuw tuinontwerp nodig, maar alleen een advies voor een nieuwe aanplanting in de tuin. Daar help ik u graag bij.

Onder ‘Werkwijze’ leest u meer over de verschillende mogelijkheden.